Tuesday, 3 May 2011

KegiLaanKu

Aku selalu terpikir nak Buat one ThingS untuk shaRe aku Punye KeGiLaaN nie dengan uolls... and that's it..

yes!! aku gilekan mamat Nie.
 Name dye en ZUL HUZAIMY MARZUKI.
eh, tapi jangan salah anggap pulak. aku gilekan dye sebagai pujaan hati jer... takde lebey2. aku tetap ada jantung hati sendiri.. hekhek..
Sekarang aku tengah dalam prosess untuk meng-update kan sume2 yang berkaitan dengan en. ZUL nie.. kalau uolls pon minat kat dye, moh la same2 kite share yer....
"sharing is caring"

1 comment:

  1. arrrgghhh..sy pn minat sesangat kat makhluk Tuahn yg satu nie..nanti sy pn nak buat entry psl dye..kte kongsi2 yep!!!!heeeeee

    ReplyDelete